Video’s

Een van onze favorieten om te spelen: White Limo! De beelden en audio zijn opgenomen in Muziekcentrum The Box in Katwijk (december 2016). Op Facebook kan je nog meer video’s vinden.

Ook hebben we een YouTube kanaal waar je onze video’s kan bekijken.

Het beeldmateriaal voor onze 1e videoclip “Walk” (Foo Fighters cover) hebben we op diverse plaatsen in de wereld opgenomen. Kitt Fitt in de moerassen van Florida (ok het is een zwembad – wel met muggen maar zonder krokodillen), de Dohls in Milaan, gecombineerd met live opnames van diverse optredens. Check de zwarte Buick uit 1972! De audio is in 2014 opgenomen in de studio van het Muziekhuis in Leiden.

Video credits ‘Walk’: Uitvoering door Grave Dohls – Foo Fighters Tribute Band. Audio recording @ Studio Muziekhuis in Leiden. Sound engineer – Gertjan Koning. Video productie door Carpenters of Rock Productions in samenwerking met Southernmost Sunset.


Check onze video’s hieronder. Nog beter natuurlijk om je te abonneren op ons YouTube-kanaal. De meeste video’s op ons kanaal zijn opgenomen met mobiele telefoon of simpele camera door fans en vrienden van de band tijdens onze optredens. Audio en beeld zijn misschien niet altijd van de hoogste kwaliteit. Het geeft wel een goed beeld wat je van ons kan verwachten!


Grave Dohls: de enige female fronted Dave Grohl & Foo Fighters tribute in de wereld (uit Nederland). Spelen, spelen, spelen! Dat is wat de Dohls het liefst doen. Check onze gigs hier en hopelijk zien we je snel bij een van onze optredens. Rock & Grohl – party people – Rock & Grohl!